Sådan holder du dit nytårsforsæt med træningen

Det kan være rigtig svært at holde motivationen oppe med træning, hvis man skal ud i kulde, mørke og regn, enten for at løbe eller for at komme i træningscenteret. Derfor ender det ofte ud i, at trænings-nytårsforsættet kun holder i en meget kort periode.

Heldigvis er der en løsning…

Med hjemmetræning kan du komme rigtig langt, og faktisk få stort set samme udbytte som i centeret. Det kan også være lidt nemmere at få trænet, når du har udstyret lige ved hånden.

Træningsudstyr som ikke tager meget plads

Træningsudstyr som kettlebells, håndvægte, slyngetræner, træningsmåtte m.m. fylder ikke ret meget i hjemmet. Du kan også nemt finde redskaber, som kan benyttes til at træne flere forskellige områder på kroppen, så du ikke behøver så meget forskelligt.

Det behøver ikke være den helt store investering, for at få træningsudstyr til at træne kroppen. Det behøver heller ikke tage meget plads i dit hjem. Læs med her.

Nytårsforsæt - træning hjemme

Inspiration til øvelser hjemme på stuegulvet

Hvis du finder det svært at komme igang med hjemmetræning, fordi du ikke kender til så mange øvelser, eller er i tvivl om du gør det rigtigt, så kan du hente inspiration i forskellige træningsapps. F.eks. kan du bruge den gratis Abilica Circle app, hvor du kan lave dit eget træningsprogram, ud fra hvilke redskaber du har til rådighed. Du følger vejledningsvideoer, hvor en instruktør følger dig i øvelserne hele vejen.

Læs mere om hvordan Abilica Circle App kan inspirere og motivere dig.

Nytårsforsæt - træning motivation

Konditionstræning

Har du en smule mere plads i hjemmet, kan du få endnu mere sved på panden med en konditionsmaskine.

Synes du det er svært at finde ud af hvad du skal vælge, skal du tænke over hvad du vil synes er sjovt at bruge. Ikke hvad der er billigst eller fylder mindst. Hvis ikke du synes det er sjovt, så ryger motivationen med det samme og du får det ikke brugt. Og ja, så er det penge ud af vinduet! Hvis du til gengæld kan holde motivationen oppe, så er det lige meget om det er en motionscykel eller et løbebånd, for du ser kun resultater hvis det bliver brugt. Dernæst har de fleste af os skavanker i højere eller mindre grad, som ofte skal tages hensyn til ved valg af maskine. 

Crosstrainer 

Når du vil undgå belastning i ryg og knæ. God til genoptræning til løbere.Nytårsforsæt - træning løbebånd

Løbebånd 

Når du skal vedligeholde løbetræningen, eller presse dig selv med intervalprogrammer

Motionscykel

God til genoptræning til f.eks. hofteskader, og hvis man vil undgå belastning på led.

Spinningcykel 

Til dig der godt kan lide at give den fuld gas, og selv vil styre belastningen

Romaskine 

Her styrker du alle muskler i kroppen samtidig med at du får pulsen helt i vejret

Drømmer du om et fitnessrum?

Styrketræningsmaskiner og squatracks kan du også få ind i hjemmet, så du kan blive stor og stærk uden at skulle bruge tid på at komme i centeret. Hvis du har pladsen til det, kan vi hjælpe dig med at sammensætte noget udstyr, som passer til dine behov og dit budget. Du kan kontakte os på mail: info@abilicaonline.dk eller på telefon 70270279, så laver vi et godt tilbud til dig.

Nytårsforsæt - hjemmetræning